• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська громада закликає заборонити участь російських і білоруських спортсменів у міжнародних змаганнях

eye

380

03.03.2023 13:40

Новини громад

img

25 січня 2023 року на засіданні Виконавчого комітету Міжнародного олімпійського комітету оприлюднено пропозиції про допуск до міжнародних спортивних змагань, у тому числі до Олімпійських ігор, російських та білоруських спортсменів. Як повідомляється на офіційному вебсайті Міжнародного олімпійського комітету, зазначені пропозиції підтримуються більшістю національних олімпійських комітетів країн світу.

Покровська міська територіальна громада вважає, що таке рішення не враховує вкрай жорстокий і варварський характер війни, розв’язаної російською федерацією за підтримки білорусі проти України, спрямований на геноцид Українського народу, зокрема, неприховані намагання збройних сил фашистської росії спровокувати в Україні техногенну катастрофу, шляхом повного руйнування енергетичної системи, обстрілів Запорізької та Чорнобильської атомних електростанцій. Такі пропозиції є наругою над пам’яттю сотень тисяч громадян України, у тому числі понад 220 українських спортсменів, які самовіддано стали на захист Вітчизни і поклали життя в боротьбі за її майбутнє як демократичної європейської держави.

З огляду на вищезазначене Покровська МТГ оприлюднює Звернення до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України та міст-побратимів щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

Звернення Покровської міської територіальної громади до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій, розміщених на території України та міст-побратимів: Коломия, Тульчин (Україна), Зугдіді (Грузія), Ольштин (Польща) щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію