• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Начальник Покровської МВА провів апаратну нараду

eye

638

01.03.2023 12:56

Новини громад

img

1 березня під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка відбулась апаратна нарада, під час якої було розглянуто стан справ у громаді.

Перш за все підняли тему теплопостачання. За словами заступника начальника МВА Олексія Стебля, всі котельні міста, за виключенням котельні №14, що у селищі Динасового заводу. На цій котельні  зараз проводиться перемонтаж котла. По котельні №7 був порив, замінено 156 метрів труби. Ремонтні бригади "Тепломережі" працюють цілодобово.

КП «Покровськводоканал» протягом тижня проводив аварійну заміну застарілих мереж у мікрорайонах «Лазурний» та «Південний», по вул. Ольшанського, вул. Раскової та у Родинському по вул. Лермонтова. Продовжуються роботи із  буріння свердловин.

Вирішуються питання щодо надання техніки для оборонних потреб громади. Триває втілення великого проєкту Покровсь-Мирноград з очищення шахтних вод. 

«На жаль, наші внутрішні мережі досить зношені, що приводить до постійних аварійних ситуацій. Цю ситуацію ми будемо виправляти, але поступово і планово. Тож дякую нашим комунальним службам за цілодобову роботу над усуненням аварій, а мешканців прошу запастись терпінням», - зауважив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Завдяки співпраці міської військової адміністрації та гуманітарного штабу громади з міжнародними та вітчизняними донорами у громаду продовжує надходити різноманітна допомога. 

«Щотижня будемо отримувати 5000 тисяч хлібин для населення від компанії "Метінвест". Крім того, надійшли 700 обігрівачів від ГО «Проліска» для мешканців будинків району Динас, в яких є проблеми з опаленням. Вчора населенню за участю комітету сомоорганізації населення було видано 150 шт., сьогодні планується видати ще 200 шт. », - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

Також від благодійного фонду розвитку з  Німеччини Emerland буде доставлено два електрогенератори, харчові продукти тривалого зберігання, чайники, ковдри. 

Інспектори «Муніципальної служби правопорядку» проводять зустрічі в старостинських округах громади задля вирішення проблемних питань мешканців, що виникають в умовах воєнного часу.

Продовжуються профілактичні роботи із системою відеоспостереження на території громади. Встановлено та підключено 95 відеокамер, зокрема і в районі зруйнованої багатоповерхівки з метою попередження мародерства. 

У громаді розпочата агітаційна робота зі вступу громадян до «Гвардії наступу» (штурмові бригади).

Проведені роз’яснювальні бесіди із квартальними та мешканцями приватного сектору (р-ни «Собачовка» та «8 група») щодо додержання правил пожежної безпеки в побуті, насамперед при використанні твердопаливних та газових печей.

Як зазначила Маргарита Ідрісова, медики громади працюють у штатному режимі. Відзначається зниження захворюваності серед населення. Відділ культури готується до проведення Шевченківських днів. 

Планується участь покровських учнів в обласних олімпіадах з математики, фізики та української мови у безпечних регіонах. У школах громади молоддю проводяться уроки з популяризації рідної мови. 

Триває евакуація населення громади. За минулу добу евакуйовано 9 осіб, за тиждень - 45 осіб. Всього з початку повномасштабного вторгнення евакуйовано 22 896 мешканців. Залишаються у громаді 54 947 осіб, у тому числі 6 277 ВПО.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Деколонізація публічного простору: в Покровській ТГ провели демонтаж пам’ятника Максиму Горькому

Відповідно до закону України про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні та деколонізації топонімії, тривають процеси очищення публічного простору від елементів радянських наративів по всій країні.

eye

60

Громада 1

17 травня 2024 17:05

БФ «Янголи Спасіння» продовжує видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми в Покровській ТГ

У співпраці з Покровською міською військовою адміністрацією, благодійний фонд «Янголи Спасіння» продовжує організацію видачі гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

31

Громада 1

17 травня 2024 16:10

Для безпеки пацієнтів: у Покровській КЛІЛ облаштовують укриття

Війна поставила під питання безпеку мешканців Донеччини. Аби вберегти життя пацієнтів закладів охорони здоров'я Покровської громади, за підтримки соціально відповідального бізнесу облаштовують безпечні укриття

eye

76

Громада 1

17 травня 2024 15:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію