• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Синергія між владою та суспільством

eye

1553

01.03.2023 08:06

Новини громад

img

Відбулась зустріч керівництва військової адміністрації із командою «Мій Покровськ», які перейнявшись спільною бідою громади, організували збір коштів для надання допомоги мешканцям, житло яких постраждало від обстрілу 15 лютого. 

Обговорили механізм допомоги 4 родинам, які з тих чи інших причин не можуть надати документи на підтвердження  власності на квартири у зруйнованій ворожим снарядом багатоповерхівці. 

Через відсутність документів, вони не можуть отримати фінансову допомогу з бюджету громади. Тож військова адміністрація звернулась до волонтерів - команди місцевого пабліка "Мій Покровськ", які взяли активну участь у зборі коштів на підтримку мешканців мікрорайону «Сонячний», надати допомогу саме цим мешканцям, щоб  не оминути  допомогою жодного.

Нагадаємо, сьогодні відбулося засідання комісії з надання матеріальної допомоги, на якій було призначено мешканцям зруйнованих квартир фінансову підтримку – по 80 тис. грн. Слід зазначити, що це – грошова підтримка із бюджету громади, а не компенсація за програмою держави. На яку, до речі, військова адміністрація також допомогає покровчанам оформити необхідні документи.

Ми- одна сім'я, одна громада! Разом до перемоги!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сумна звістка: Покровська громада втратила ще одного Героя

16 травня, під час захисту Батьківщини, в зоні виконання бойових завдань на Херсонщині, героїчно загинув стрілець-санітар 3 відділення морської піхоти військової частини, матрос Михайло Маричев, 2003 року народження.

eye

24

Громада 1

18 травня 2024 15:30

За участю представників громад у Києві обговорили стратегію відбудови країни

15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбар?єрності та інклюзивності.

eye

31

Громада 1

18 травня 2024 14:15

Вітаємо працівників музеїв із професійним святом

Сьогодні, 18 травня, у всьому світі відзначають Міжнародний день музеїв, і ми приєднуємося до привітань на адресу всіх працівників музеїв. Це свято є особливо важливим для всіх, хто зберігає нашу культурну спадщину та передає її наступним поколінням.

eye

27

Громада 1

18 травня 2024 13:35

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію