• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Від ГО «Проліска» мешканці селища Динзаводу отримали обігрівачі

eye

420

28.02.2023 15:05

Новини громад

img

За сприянням Покровської МВА сьогодні для мешканців селища Динасового заводу, де через застарілі тепломережі часто порушується подача теплоносія до житлових будинків, було організовано видачу масляних радіаторів. Вкотре допомога надійшла від гуманітарної місії «Проліска».

За словами начальника Покровської МВА Сергія Добряка, така потреба виникла невипадково: «Саме у цій частині міста розташована котельня, яка через досить старе обладнання постійно виходить з ладу. Крім того, зношеність внутрішніх мереж складає 97%. Через перебої з електропостачанням відбуваються гідроудари, що приводить до постійних поривів тепломереж. Аби підтримати мешканців селища Динзаводу та підтримати належний температурний режим у їхніх оселях, ми звернулись за допомогою до наших партнерів – ГО «Проліска» і вкотре їм безмежно вдячні». 

700 електрообігрівачів отримають родини, які мешкають на «Динасі». 
Видавати побутові пристрої за списками, складеними інспекторами комітету самоорганізації населення, фахівці «Проліски» почали вже сьогодні.

Більша частина отримувачів – мешканці вулиць Степана Бовкуна та Тюленіна. 

«Ми дуже вдячні за таку допомогу. Відтепер будемо грітись конвектором, бо через аварії та проведення ремонтних робіт опалення не завжди є, квартира швидко остигає. Добре, що в такий важкий час є організації, які турбуються про людей. Допомагають і продуктовими наборами, і побутовими пристроями, які придбати самостійно не кожен може», - зауважила мешканка селища Динасового заводу пані Валентина.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

18

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

11

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію