• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

"Гвардія наступу": Є багато сміливих, мотивованих людей, які готові в рядах штурмових бригад МВС обороняти країну та проганяти ворога з нашої землі, - Ігор Клименко

eye

330

26.02.2023 12:43

Новини громад

img

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив, що рекрутингова кампанія "Гвардія наступу" активно триває. Багато добровольців вже подали анкети, перейшли на відбіркові етапи.   Про це повідомив департамент комунікації МВС України.

«Є багато сміливих, мотивованих людей, які готові в рядах штурмових бригад МВС обороняти країну та проганяти ворога з нашої землі. Але найперше, про що ми всі, всі командири мають дбати, це -  життя людей.  Ми маємо максимально їх берегти, де б вони не були – на передовій, у госпіталях, у полоні, тих, хто тільки призивається чи мобілізується, йде на службу за контрактом. І те, як ми це зробимо, залежить й від вас – досвідчених працівників, частина з яких захищають нашу державу з 2014-2015 років безпосередньо на лінії фронту», - зауважив очільник МВС.

Нагадаємо,  Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до “Гвардії наступу” У рамках проєкту створено вісім штурмових бригад. 

Так, наприклад, як ми вже повідомляли, на Донеччині триває набір до штурмової бригади Нацполіції України «Лють».  Подати анкету можна онлайн на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або звернутися до ректрутингових центрів у Краматорську та Покровську. Більш детальну інформацію ви можете отримати подзвонивши на безкоштовну  «гарячу лінію» 0 800 406 700. Об’єднана штурмова бригада НПУ «Лють» входить до складу «Гвардії наступу» МВС разом з бригадами Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Головне завдання підрозділу – визволення Донецька, Маріуполя та інших тимчасово окупованих населених пунктів.  

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Надання грошової допомоги з місцевого бюджету: комісія розглянула заяви мешканців громади

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги окремим категоріям громадян за рахунок коштів місцевого бюджету.

eye

18

Новини громад

01 травня 2024 10:00

Соціальний супровід та всебічна підтримка: УСЗН Покровська допомагає в евакуації населення

Евакуація населення, зокрема осіб з інвалідністю та людей похилого віку, стала важливим питанням в часи війни. Протягом двох років це питання активно вирішується Покровською МВА. Управління соціального захисту населення бере безпосередню активну учас

eye

16

Громада 1

01 травня 2024 09:25

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

43

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію