• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Річниця Незламності України

eye

318

24.02.2023 12:00

Новини громад

img

Шановні покровчани!

Цей рік змінив Покровську громаду. Сьогодні вона зовсім інша, ніж у лютому 2022. 

Рік втрат, рік болю, лютий рік, він безжально відбирав нашу домівку, нашу безтурботність, він виривав з нас величезні шматки радості. Він ранив наші міста, наші тіла, наші душі. Але він не зміг відібрати нашу гідність, єдність, нашу жагу волі та наше рішуче протистояння та непокору окупанту. 

Покровська громада понесла за цей рік багато втрат, і, звісно, ми не впоралися б, аби не підтримка від держави та пересічних мешканців, громад та благодійних організацій, волонтерів та міжнародних гуманітарних місій. Ми не вистояли б аби не сталеві воїни ЗСУ, безстрашні рятувальники, невтомні медичні працівники, всемогутні енергетики, стійкі комунальники. Дякуємо тим, хто робить безпечними наші вулиці, забезпечує гуманітарною допомогою наших мешканців, хто знову і знову попри небезпеку виходить на роботу аби втримати економіку країни та підтримати життя в громаді.

Кожен з вас, хто цей рік серцем був з Покровською громадою, хто наближав день перемоги мірою своїх сил - дякуємо. Війна триває, але ми ви вистояли. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію