• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську розглядають можливість реконструкції одного з міських гуртожитків

eye

316

23.02.2023 15:44

Новини громад

img

При підтримці ГО «Проліска» у Покровську розглядають можливість реконструкції гуртожитку, що розташований по вул. Ольшанського. 

Заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна разом із представником гуманітарної місії Олександром Осєнновим «на місці» оглянули будівлю та попередньо визначили потреби гуртожитку.

За словами Олени Харчевної, він міг би стати місцем компактного перебування (проживання) внутрішньо переміщених осіб з усієї Донеччини, які були вимушені покинути рідні домівки через постійні обстріли або зовсім залишились без власного житла. 

«Ця будівля вже давно потребує капітального ремонту. Є гостра потреба в оснащенні туалетних кімнат, встановленні душових кабін, стиральних машин, кухонного обладнання, появі нових меблів в кімнатах. Якщо привести все до ладу та створити комфортні умови для перебування, то це місце може стати чудовою альтернативою тимчасового житла як для переселенців, так і для молодих спеціалістів», - зазначила Олена Харчевна.

Нагадаємо, гуманітарна місія «Проліска» - некомерційна неполітична гуманітарна організація, що надає допомогу мирному населенню, яке постраждало від війни в Україні. Вагому допомогу у вигляді будівельних наборів для ліквідації наслідків обстрілів, зимового взуття та одягу, інших непродовольчих товарів від «Проліски» отримує й Покровська громада.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію