• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Громадська безпека та соціальна згуртованість: відбулась робоча зустріч з ПРООН

eye

309

23.02.2023 14:49

Новини громад

img

Заступник Покровського міського голови Микола Шабельник взяв участь у засіданні Робочої групи з питань впровадження проєктів громадської безпеки та соціальної згуртованості в рамках Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН).

Участь у заході, який відбувся в онлайн-форматі, також взяли представники ДСНС, національної поліції, КП «Муніципальна служба правопорядку», громадських організацій.

Під час обговорень було зосереджено увагу на наявні виклики Покровської ТГ – фіксування потреб для пошуку можливостей, забезпечення законності і ефективності виконання службових повноважень поліцейськими та дотримання прав людини під час документування кримінальних правопорушень.

Своєю чергою, Микола Шабельник звернув увагу учасників зустрічі на безпекову ситуацію у громаді: «За підтримки ПРООН розглядається можливість придбання сучасного обладнання з метою забезпечення публічної безпеки та громадського порядку, запобігання розкрадання комунального майна, об’єктів критичної інфраструктури, майна мешканців зруйнованих в наслідок обстрілів житлових будинків.

Нагадаємо, сьогодні в громаді працюють 87 систем відеоспостереження, які вже неодноразово допомогли правоохоронцям встановити факти вчинення тих чи інших правопорушень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію