• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську укриття оснащують вогнегасниками

eye

341

23.02.2023 11:45

Новини громад

img

За кошти місцевого бюджету Покровською МВА було придбано 560 вогнегасників, частину яких вже видано старшим будинків для оснащення простіших укриттів. 

Напередодні для мешканців міста та комунальників були проведені практичні заняття з техніки користування вогнегасниками, під час яких особлива увага приділялась порядку приведення в дію приладів пожежогасіння, методів та умов їх застосування, а також дотримання правил безпеки.

Сьогодні вогнегасники отримали старші будинків мікрорайону «Сонячний». 

«По 3 вогнегасники було видано на основні укриття, які розраховані на велику кількість мешканців і по одному – на найпростіші укриття», - зазначила начальниця ККСН Марина Ухова. 

Правила поводження з вогнегасником прості, але їх треба знати, аби правильно його використовувати. Відтепер після проходження навчання мешканці багатоповерхівок готові до боротьби із займанням. 

«Вмію користуватися вогнегасником. Працював на шахті. Там вчили, що робити у надзвичайній ситуації. Також ходив на тренування, яке проводили рятувальники спільно з представниками Покровської МВА. Дякуємо за вогнегасник, який тепер є і в нашому укритті», - розповів мешканець м-ну «Сонячний» Валерій Колесник.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію