• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Важливо! Як зібріти тривожну валізу

eye

371

22.02.2023 13:52

Новини громад

img

Після обстрілу Покровська, що стався 15 лютого, значний відсоток мешканців зруйнованої багатоповерхівки втратили ті чи інші документи. 
У зв'язку з загостренням бойових дій у Донецькій області, нагадуємо як потрібно підготуватися до надзвичайної ситуації.

Тривожна валіза має містити набір найнеобхідніших речей, які можуть знадобитися, якщо доведеться раптово і на невизначений час покидати домівку.

Ваша тривожна валіза не має бути камуфляжною чи хоч якось нагадувала військову. Найкращий і найзручніший формат такої «валізи» – сучасний і надійний рюкзак, який легко можна буде нести за необхідності на досить великі відстані. Ідеально, якщо такий рюкзак має різні відділення, для доступу до речей як зверху, так і знизу.

Перше, що потрібно покласти до такої валізи – документи.
Оригінали і копії документів – від паспорта до прав власності на будинок чи земельну ділянку.  Краще їх розділити. Документ, який посвідчує особу покласти в ближчому доступі, решту – як вже буде зручно. Документи ще додатково варто убезпечити від можливого намокання

Гроші. Готівку також краще розділити на кілька частин.

Засоби зв’язку та живлення.
Може стати у пригоді звичайний кнопковий телефон, який довше триматиме заряд батареї, ніж сучасні смартфони. В нього заздалегідь потрібно внести усі важливі номери телефонів. 

Також покладіть заряджені акумулятори, павербанки, батарейки до кожного із ваших пристроїв. Чим більше батарейок, тим краще. Зважайте на те, що може взагалі не бути доступу до розеток.

Інші речі та інструменти ви можете обирати виходячи зі своїх потреб та потреб своєї родини.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

34

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

25

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

29

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію