• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську вшанували пам’ять героїв Небесної сотні

eye

374

20.02.2023 10:08

Новини громад

img

З нагоди 9-ї річниці революційних подій у Києві сьогодні на Алеї Героїв, що розташована на центральному кладовищі Покровська відбувся траурно-урочистий захід. 

20 лютого вся Україна вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні – людей, які мужньо і хоробро відстоювали незалежність країни та єдність під час мирних протестів 2013-2014 років. 

Аби віддати шану загиблим, урочистий захід відбувся й у Покровську. Участь у ньому взяли керівники Покровської МВА, правоохоронці, військовослужбовці, представники добровольчих формувань та громадськість. 

«Сьогодні ми вшановуємо українців, які стали першими героями російсько-української війни. Адже той Майдан фактично був першою битвою проти несвободи та російської окупації. Тоді Герої Небесної Сотні перемогли, бо не дозволили путіну руками Януковича знищити Україну. І попереду у нас остаточна Перемога, після якої Україна посяде своє місце серед вільних демократичних європейських країн», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Пам’ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання, покладанням квітів до Меморіалу Захисникам. 

Біля пам`ятного знаку, присвяченого подіям Революції Гідності, заступник начальника Покровської МВА Костянтин Мілютін разом із командиром ДФ «Покровськ-1» Михайлом Кірсановим та іншими бійцями формування запалили лампадку як символ вічної пам`яті борців за мирне та європейське майбутнє нашої держави.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

20

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

13

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

21

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію