• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Сергій Добряк: Маємо значні пошкодження закладів освітньої інфраструктури

eye

613

18.02.2023 11:18

Новини громад

img

Вчора вночі, близько 22.40 Покровськ знов зазнав обстрілу з боку військ рф. Відбулося два влучання з зенітно-ракетної системи С-300 у центральну частину міста, внаслідок чого пошкоджено 6 житлових будинків приватного сектору, один з яких зруйнований повністю, а також 3 освітні заклади. На щастя, обійшлося без жертв. 

З самого ранку на місці надзвичайної пригоди перебувають начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом із заступниками, керівниками профільних підрозділів та комунальних підприємств міста. Працюють рятувальники та поліція.

Внаслідок вибухів сталося аварійне знеструмлення трансформаторної підстанції, яка має під’єднання до восьми підстанцій, 5 з яких станом на 06.00 ранку підключили, ще 3алишилися відключені. Відновлювальні роботи тривають.

«На цей час оцінені масштаби збитків. Ми маємо значні пошкодження закладів освітньої інфраструктури. Є пошкодження й приватних будинків. Місто виділило будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілу: 100 листів шиферу, 200 кв.м плівки, 100 ОСБ-листів. Бригади комунальників вже працюють», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Також Сергій Добряк сьогодні особисто проконтролював хід робот з консервування зруйнованої багатоповерхівки на м-ні. Сонячний. Біля будинку чергує мобільний пункт незламності, в якому власники квартир, з пошкодженого будинку можуть залишити заявки на вивезення особистих речей. 

Будинок знаходиться під цілодобовою охороною працівників муніципальної служби правопорядку та поліції.
 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

6

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

21

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію