• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Заради миру та щасливого майбутнього

eye

534

17.02.2023 16:40

Новини громад

img

Патріотизм, свідомість, любов до рідного краю та гордість за країну. Такі почуття залишились в серці кожного учасника флешмобу «Голуб миру», який відбувся в одному з навчальних закладів Покровська. 

Представники учнівського самоврядування вирішили запросили до свого закладу військових, які зараз захищають нашу країну від підступного ворога. Говорять, що напередодні річниці повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну як ніколи хотілося сказати слова подяки тим, від кого повною мірою залежить їхнє майбутнє.

Комунікацію з військовими допомогли налагодити голова ГО «Ініціативний Покровськ» Андрій Пузіков та представник Молодіжної ради при виконкомі Покровської міської ради Андрій Частов. 

Захід видався дуже теплим та душевним. Розпочалось все із дружніх обіймів ще на порозі школи. Потім була урочиста частина, яка непомітно перейшла в живе спілкування. 

Молодь цікавило все – і загальне, і особисте. Адже більшість гостей-військових за віком старші за них на кілька років. Безліч питань виникло і до колоритного бійця Анатолія, який цікаво розповів про своє дисидентське минуле та про те, як народжується справжній патріотизм. 

Потім всі разом прикріпили «голубів миру» на загальному стенді й домовились обов’язково зустрітися тут після Перемоги.

На згадку про зустріч діти подарували військовим янголяток, які обов’язково захищатимуть їх від ворога, адже зроблені  подарунки власноруч з любов’ю та вірою в ЗСУ!

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

16

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

26

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію