• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

“Гвардія наступу”: набір добровольців продовжується

eye

742

17.02.2023 14:18

Новини громад

img

Міністерство внутрішніх справ (МВС) продовжує набір військовослужбовців до штурмових загонів “Гвардія наступу”Ці підрозділи складатимуться виключно з добровольців.

В основу цих загонів увійдуть чинні поліцейські, прикордонники, бійці Національної гвардії. Для всіх штурмовиків “Гвардії наступу” збережуться пільги, передбачені для військовослужбовців і співробітників правоохоронних органів.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, кістяк “Гвардії наступу” — це насамперед люди, які мають солідний бойовий досвід, багато хто з них брав участь у бойових діях ще у 2014-2015 роках. Водночас до підрозділів беруть людей і без бойового досвіду.

У рамках проекту створено вісім штурмових бригад:

  • “Сталевий кордон” 
  • “Червона калина” 
  • “Лють” 
  • “Рубіж” 
  • “Спартан”
  • “Кара-Даг” 
  • “Бурелом” 
  • “Азов” 

Щоб вступити до одного з підрозділів “Гвардії наступу”, необхідно подати відповідну анкету на сайті проєктуабо записатися в Центрах надання адміністративних послуг. Заявки від добровольців приймають представники Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби України.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

95

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію