• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівництво громади зустрілось із жителями зруйнованого будинку

eye

289

17.02.2023 13:34

Новини громад

img

Сергій Добряк разом із заступниками провів зустріч з жителями багатоповерхівки, яка постраждала від обстрілу 15 лютого. 

До людей довели алгоритм дій для отримання допомоги, відновлення документів, розселення чи вивезення речей із квартир. 

«Будинок перебуває під цілодобовою охороною, майно буде збережено. Потрапити до квартир та забрати необхідні речі можна виключно із представниками поліції, - зазначив Сергій Добряк. - Ми максимально швидко зробимо акти, щоб люди мали змогу звернутись за матеріальною допомогою в УСЗН для вирішення побутових питань. Також розчищаємо завали в під’їздах, щоб полегшити доступ до квартир». 

Керівники наголосили, що городяни, які мають право власності на зруйноване житло, отримають допомогу у розмірі 80 тисяч гривень. Іншим допоможуть волонтери. Присутні на зустрічі представники УСЗН та ЦНАП розповіли, як отримати матеріальну допомогу та відновити документи. 

Мешканців, які втратили житло, також запевнили у наданні допомоги для вивезення особистих речей. Проводиться розселення родин. 

«Родину з дітьми ми відселили у комунальну квартиру. 2 родини отримали оселю за програмою «Покровчани для покровчан». 5 родин будуть евакуюватися з Донеччини. Решта розселилися у родичів», - зазначив начальник МВА. 

Загалом без житла опинилися 67 громадян. ДСНС доповіли, що всі аварійні місця розібрані, аби люди могли забрати речі з 8:00 до 17:00. Працюють шелтери та Пункт Незламності, де постраждалі городяни можуть зігрітися та поїсти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

4

Громада 1

29 березня 2024 11:37

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

34

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

68

Громада 1

28 березня 2024 17:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію