• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під головуванням начальника Покровської МВА відбулась апаратна нарада

eye

440

17.02.2023 08:48

Новини громад

img

У ході засідання присутні звітували про стан справ у громаді за першу половину лютого.

Як розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, сьогодні зусилля комунальників направлені на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, внаслідок яких зазнали руйнувань житлові будинки Покровська.

Зашито ОСБ-листами близько 100 вікон та замінено 183 листами шиферу дахи приватних домогосподарств міста.

Також керівник ЖВК Дмитро Візенков повідомив, що почались роботи з облаштування 31 свердловини по Покровській ТГ. Кінцевий термін їх виконання – 1 квітня 2023 року. Працівники водоканалу займалися усуненням витоків та забиттів водопровідних мереж, розвезенням питної та технічної води, хлоруванням свердловин.

На виконання доручення, яке надійшло під час проведення особистого прийому начальника МВА, продовжуються роботи з демонтажу старого та встановлення нового покриття зупиночного комплексу по вул. Центральна.

Через погіршення погодних умов окрему увагу було приділено координації роботи з очищення та посипки доріг.

За словами директора КП «БКП» Аліка Тумасова, вулицями міста щодня курсує спецтехніка, задіяні також двірники. За два тижні було використано понад 800 т посипального матеріалу (піщано-сольова суміш).

Крім того, направлено листа до Департаменту розвитку базових галузей промисловості щодо проведення ремонту доріг обласного підпорядкування у нашій громаді.

Працівники КП «Покровськтепломережа» у першій половині лютого проводили обслуговування котелень і ліквідацію поривів теплотрас, контролювали роботу опалювальних систем елеваторних вузлів в житлових будинках, ремонтували підживлювані насоси, чистили дренажні трубопроводи котелень.

Під час наради ознайомились керівники військової адміністрації з роботою медичних установ, безпековою ситуацією у громаді та роботою з населенням у вирішенні гуманітарних потреб.

«Покровський координаційний комітет самоорганізації населення продовжує допомагати місцевим мешканцям. Лише за минулий тиждень було розвезено до найпростіших укриттів 350 пічок-буржуйок, 113 аптечок, 14 фільтрів для основних укриттів, 21 насос для свердловин. Від благодійників отримано 5 т теплих речей, понад 100 пар взуття для дітей ВПО. Також населенню видано 9348 продуктових наборів, 41600 хлібин, 4000 пакунків дитячого харчування», - зазначила начальниця ККСН Марина Ухова. 

Крім того, інспекторами та фахівцями ККСН було організовано зустріч голів квартальних комітетів з начальником МВА, проведено навчання з використання вогнегасників.

Проводиться збір інформації щодо кількості мешканців, які проживають на території громади, формування графіку підвезення води, залучення громадян до суспільно-корисних робіт та ін. Під час засідання начальники відділів не лише звітували про плани роботи, а й озвучили хід виконання доручень, отриманих від начальника Покровської МВА Сергія Добряка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію