• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Інноваційні технології в освітньому процесі: учням Покровської громади вручили планшети

eye

535

16.02.2023 08:54

Новини громад

img

Закордонні партнери із Корейського агентства міжнародного співробітництва виділили гуманітарну матеріально-технічну допомогу для школярів у вигляді сучасних планшетів. Днями їх вручили дітям з особливими потребами та інших вразливих категорій, а також учням з родин військовослужбовців.

«53 гаджети нашій громаді надав Департамент освіти ОДА від корейського агентства міжнародної співпраці для учнів ЗЗСО, які потрапили в складні життєві обставини. Вони видаються у тимчасове використання до кінця навчального року», - розповів начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Планшети розподілені між учнями всіх навчальних закладів громади, яких визначила спеціальна комісія.

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, сучасні гаджети допоможуть дітям більш зручно та швидко виконувати всі необхідні завдання під час дистанційного навчання. 

«Все, що ми робимо, ми робимо для наших дітей, адже вони - наше майбутнє та наша надія. Зважаючи на запровадження онлайн-навчання, ми маємо створити всі належні технічні умови для учнів», - наголосила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Використання нових гаджетів надасть можливості для покровських школярів підвищити успішність у навчанні та й надалі демонструвати високі результати на олімпіадах та освітніх конкурсах.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

5

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

17

Громада 1

29 березня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію