• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровську громаду відвідали волонтери відомого французького благодійного фонду

eye

564

14.02.2023 14:11

Новини громад

img

Сьогодні, 14 лютого відбулась зустріч керівництва Покровської МВА з представниками  французької благодійної організації «Solidarités International», у ході якої благодійники ознайомились з життям громади та зафіксували потреби місцевого населення.

Волонтерам надали необхідну інформацію щодо потреб внутрішньо переміщених осіб, евакуйованих з гарячих точок громадян, та інших вразливих груп населення: пенсіонерів, багатодітних сімей, інвалідів, сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах.

"Дякуємо міжнародній спільноті, яка не залишається осторонь української біди. Сьогодні все більше компаній та організацій прагнуть проявити свою солідарність та надати допомогу мешканцям, які дійсно цього потребують. В Покровській громаді є потреба не лише в продуктових наборах, засобах особистої гігієни, медикаментах, а й у генераторах, будматеріалах та «розхідниках» для реалізації проєктів з пошуку альтернативних джерел водопостачання. Підтримка роботи об`єктів критичної інфраструктури міста – це одна з головних задач адміністрації», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

«Solidarités International» – французька благодійна організація, яка існує з 80-х років минулого століття та діє практично у всіх гарячих точках світу. Спектр надання допомоги благодійної організації дуже широкий: від ремонту приміщень та будівель для ВПО і евакуйованих людей до надання продуктових наборів.

З лютого 2022 року Міжнародна Солідарність розпочала підтримку населення України, яке постраждало від конфлікту, нав’язаного Російською Федерацією. Працюють регіональні офіси у Львові, Дніпрі та Одесі. Підтримка ж розширюється по всій країні в місцях найбільшої потреби, безпосередньо або через місцевих партнерів.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

12

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

10

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

17

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію