• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА продовжує облаштовувати місця для розселення внутрішніх переселенців

eye

362

13.02.2023 16:24

Новини громад

img

Через загрозу обстрілів з боку рф та вкрай неспокійну ситуацію на Донеччині, керівництво Покровської міської військової адміністрації рекомендує мешканцям евакуюватись у більш безпечні регіони, де облаштовують місця для розселення ВПО. 

Одним з таких є житловий будинок у м.Фастів, що на Київщині. Наразі активно йде його перетворення для розміщення мешканців Покровської ТГ, які виявлять бажання убезпечити своє життя та виїхати за межі рідного міста. 

«Облаштовувати житло нам допомагає компанія Кімонікс, що діє від імені Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках меморандуму, який було укладено з Покровської МВА. Ми вже придбали посуд, сантехніку, побутові прилади. Днями отримали постільну білизну: 64 ковдри, 64 подушки та 128 комплектів постільного», - розповіла начальниця ККСН Марина Ухова. 

Розміщати переселенців у Фастові керівники Покровської МВА планують вже цієї весни, коли буде придбано усе необхідне для їх комфортного перебування.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію