• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага! Інформавання щодо дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами

eye

593

09.02.2023 11:49

Новини громад

img

До уваги суб’єктів господарювання, які надають повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами.

Покровська міська військова адміністрація повідомляє, що набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2002 року № 302» від 24 січня 2023 року № 63, якою викладено у новій редакції Порядок проведення робіт, пов’язаних з видачею дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, обліку суб’єктів господарювання, які отримали такі дозволи (далі – Порядок). Новою редакцією Порядку, зокрема, встановлено покрокові інструкції прийняття участі громадськості в процесі видачі дозволу на викиди та проведення публічного обговорення.

Відповідно до пункту 15 Порядку, суб’єкт господарювання публікує в місцевих друкованих засобах масової інформації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди із зазначенням адреси обласної, Київської, Севастопольської міської держадміністрації, органу виконавчої влади Автономної Республіки Крим з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди. Сфера розповсюдження засобів масової інформації повинна охоплювати адміністративно-територіальну одиницю, яка може зазнати впливу.

Пункт 17 Порядку встановлює, що протягом трьох робочих днів після опублікування в місцевих друкованих засобах масової інформації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди суб’єкт господарювання подає його в електронній формі до місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, на території яких розташовано об’єкт, стаціонарне джерело, та до Міндовкілля для подальшого його публічного розміщення на своїх офіційних вебсайтах протягом трьох робочих днів з дня його находження.

Зазначене повідомлення в електронній формі (формат word) разом із супровідним листом суб’єкти господарювання надсилають на електронну адресу Покровської міської військової адміністрації: krs.v@dn.gov.ua.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію