• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську стартували навчання з пожежної безпеки

eye

329

08.02.2023 16:16

Новини громад

img

За ініціативою Покровської МВА спільно з ДСНС у місті розпочалась серія навчань для старших будинків та працівників комунальних підприємств, під час яких активні мешканці освоювали правила  експлуатації вогнегасника.

Як зазначив в.о. начальника відділу з питань безпеки, запобігання та виявлення  корупції Олег Коломійцев, за кошти місцевого бюджету було придбано 560 вогнегасників, якими будуть облаштовані усі найпростіші укриття. Аби ними можна було скористатись у випадку надзвичайних ситуацій, було прийняте рішення спільно з рятувальниками провести серію навчальних занять для старших будинків. 

«Життя в сучасних реаліях дуже складне, і знання з безпеки життєдіяльності є важливим його компонентом. Сьогодні ми розглядаємо різні алгоритми дій під час надзвичайних ситуацій. Правила поводження з вогнегасником прості, але їх треба знати, правильно та послідовно виконувати», - зазначила начальниця ККСН Марина Ухова.

Під час навчань присутні освоювали не лише теоретичну частину: види вогнегасників, їх класифікація, принцип роботи та правила користування, а й мали змогу відпрацювати отримані знання на практиці. 

«Теорія – це добре, коли людина знає, що робити. Але лише маючи практичні навички, при справжній пожежі людина зможе скористатися первинними засобами пожежогасіння, зможе використати вогнегасник правильно. Такі заходи вкрай потрібні, щоб людина могла себе убезпечити», - розповіла головна інспекторка ВЗНС Покровського РУ ДСНС Інна Фоміна.

Фахівці відділу з питань безпеки, запобігання та виявлення  корупції разом з ДСНС планують провести ще декілька навчань, аби навчити поводитись з вогнегасником якомога більшу кількість мешканців Покровська.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

32

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію