• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді продовжується співробітництво з гуманітарною організацією «Проліска»

eye

373

07.02.2023 12:33

Новини громад

img

Сьогодні в рамках гуманітарної місії УВКБ ООН громадська організація «Проліска» доставили до Покровської громади ще один гуманітарний вантаж, який містив зимовий одяг та будівельні матеріали. 

За словами консультанта у сфері захисту та із соціальних питань ГО «Проліска» Олексія Пріми, отримати його матимуть змогу місцеві мешканці, які постраждали внаслідок збройної агресії: «Кожен може отримати теплий сучасний комплект, який складається із зимової куртки, светра та двох футболок. Ці речі нові та сучасні. Отримати їх можна в комітеті самоорганізації населення». 

Крім того, за підтримки «Проліска» Покровська громада продовжує отримувати будівельний матеріал для усунення наслідків обстрілу. 
Цього разу доставлено 300 наборів, кожен з яких містить тарпаулін, дошку осб, брус, рейки, монтажну піну, скоч, цвяхи. 

«Дякуємо Покровській МВА за співпрацю, розуміння та оперативне вирішення усіх питань, які виникають під час доставки та видачі гуманітарної допомоги. Сподіваємось, що спільними зусиллями нам вдасться допомогти якомога більшій кількості населенню», - зауважив консультант у сфері захисту та із соціальних питань ГО «Проліска» Олексій Пріма. 

Цього тижня очікується ще одна поставка гуманітарного вантажу задля потреб мешканців Покровської громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

49

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію