• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Впродовж січня Покровська громада отримала близько 20 тисяч продуктових наборів та 5 тонн одягу об`ємної ваги

eye

373

06.02.2023 13:18

Новини громад

img

Гуманітарний штаб Покровської ТГ продовжує співпрацює з громадськими організаціями та залучати нових донорів, які активно допомагають у вирішенні гуманітарних питань.

За словами керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича, впродовж минулого місяця для мешканців громади регулярно надходив безкоштовний хліб від БФ «ADRA Ukraine». Усього було роздано 36 тисяч буханок.

Продуктові набори у загальній кількості 19 136 од. мешканцям та ВПО видавалися від БФ «ADRA Ukraine», БФ «Клуб Світанок», БФ «Team4UA», БФ «Наша справа Україна», БФ «Карітас Україна», «Operation Aid», БФ «GEM».

Від Офісу Президента надходили харчові продукти, які були сформовані старостами у набори для жителів старостинських округів.
Мешканці Родинського старостинського округу отримали 6300 шт., Гришинського - 1575 од, Срібненського - 913 од.

Також до Покровська надходив вантаж теплих речей для населення, комп’ютерної техніки для відділу освіти. БФ GEM» передав на потреби міста 2 електрогенератори.

Медикаменти та спецодяг для лікарняних закладів надали БФ «Здорові», КП «Дніпропетровська обласна лікарня ім. І. І. Мечникова» ДОР», ГО «Жінки та діти України - наше майбутнє», БО «ХМА України», обласна база спеціального медичного постачання, БФ «UK-Med».

Крім продуктових наборів активно йде у місті оснащення пунктів незламності та місцевого шелтера для тимчасового перебування переселенців. Так, від Покровської РДА було передано 3374 матраців, 3505 комплектів постільної білизни, 1954 ковдр, 500 подушок.

Від БО "Благодійний фонд Генезис-2022" місто отримало 50 розкладачок з підголовниками «Венеція» та 2252 наборів з медикаментами та спецодягом.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

40

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

39

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

51

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію