• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Приєднуйтесь до лав бригади «Рубіж»

eye

570

05.02.2023 10:39

Новини громад

img

24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з російськими спецпризначенцями в районі аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці.

Бійці бригади не дозволили окупантам розгорнути основні сили в безпосередній близькості до Києва. Тоді було знищено п’ять та пошкоджено один російський гелікоптер, а також знищено близько роти особового складу противника. Протягом березня 2022 року ротна тактична група бригади відзначилася у боях в районі населених пунктів Ірпінь, Гута Межигірська та Мощун, завдавши відчутних втрат ворогу. Бійці брали участь в боях за Рубіжне. Воїни бригади стійко захищали Сєвєродонецьк поки його не було зруйновано російською авіацією та артилерією.

У ході бойових дій силами батальйонної тактичної групи бригади було завдано значних втрат противнику: знищено понад 300 одиниць броньованої техніки, зокрема 240 мм САУ «Тюльпан», ліквідовано понад 1000 загарбників та поранено біля 1300 окупантів.

Приєднуйтесь, бо ми повертаємо законні рубежі країни! Записуйтесь до бригади на сайті https://storm.mvs.gov.ua  або в ЦНАПі.

Нагадуємо: "Гвардія наступу" -  проєкт Міністерства внутрішніх справ України з формування штурмових підрозділів. При вступі до підрозділів нацгвардії та держприкордонної служби людина вступає на військову службу, а бригаді нацполіції — поліцейським.

У межах проєкту можна вступити у вісім бригад:

  • "Сталевий кордон" від держприкордонної служби,
  • "Лють" від нацполіції — воєнізований підрозділ поліції;
  • "Червона калина" від нацгвардії: бригада, яка формується в Калинівці на Вінничині й братиме участь у наступальних операціях за міста сходу України.
  • "Рубіж" від нацгвардії: у складі бригади військові, які відстоювали Рубіжне. 24 лютого бригада першою прийняла бій з елітними російськими десантниками у Гостомелі,
  • "Спартан" від нацгвардії: з 24 лютого гвардійці бригади на різних напрямках не давали противнику прорватися до Харкова. Разом з підрозділами ЗСУ продовжують боронити Харків та область, частину Луганськоі? та Донецької областей,
  • "Кара-Даг" від нацгвардії: братиме участь у звільненні Криму,
  • "Буревій" від нацгвардії: з 24 лютого особовии? склад віи?ськовоі? частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, нині продовжує воювати на передовій східного напрямку
  • "Азов" від нацгвардії: підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі утримував комбінат "Азовсталь".

Основу бригад станоновлять офіцери та солдати з бойовим досвідом.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

32

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

100

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію