• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

В Україні почали формування елітних бригад "Гвардії наступу"

eye

670

03.02.2023 17:49

RSS

img

Міністерство внутрішніх справ України оголосило про початок формування 8 бригад Національної поліції, Державної прикордонної служби та Національної гвардії: "Сталевий кордон", "Червона калина", "Лють", "Рубіж", "Спартан", "Кара-Даг", "Буревій", "Азов". Нові бригади посилять Сили оборони при звільненні всіх українських земель. Доукомплектація підрозділів відбуватиметься винятково з добровольців. Кістяк бригад складатимуть не нові люди, а дуже досвідчені. Офіцери та солдати, які вже вступили до лав цих бригад, мають величезний бойовий досвід, зокрема, серед них є учасники оборони Маріуполя, Гостомельського аеропорту та Харкова.

 

Нові підрозділи проходитимуть найбільш якісну підготовку – це будуть колективи, здатні ефективно вирішувати бойові задачі. Вони зроблять свій вагомий внесок у нашу українську Перемогу.

Долучитися до лав "Гвардії наступу" можна через Центри надання адміністративних послуг, де вже почали роботу відділи комплектування. Там запропонують 8 бригад на вибір, відповідно до мотивації та поглядів людини.

Ми повернемо кожне окуповане українське місто – і в цьому буде немала заслуга тих, хто приєднається до новостворених бригад.

Заповнюйте анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua або в ЦНАПі.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію