• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У старостинських округах громади визначають потреби щодо гуманітарної допомоги населенню

eye

470

03.02.2023 14:15

Новини громад

img

Сьогодні, 3 лютого, відбулась зустріч старост громади, під час якої були окреслені нагальні питання життєдіяльності старостинських округів та намічені плани на подальшу роботу.

Учасники зустрічі розглянули питання медичного обслуговування сільського населення на місцях, транспортного сполучення з Покровськом, проведення ремонту доріг, електро- та водопостачання.
Особливу увагу присутні приділили наданню анкет-довідок щодо життєдіяльності старостинських округів для ГО «Аваліст», обговорили нагальні потреби місцевих мешканців у гуманітарній допомозі та особливості її видачі. 

«З розрахунку на кожного жителя старостинських округів на тримісячний період буде видано по 3 кг борошна, 4,5 кг рису та 3 пляшки олії. Вже почалася така робота у Першотравневому, Піщанському, Новоєлизаветівському та Новотроїцькому старостинських округах», - зауважила начальниця управління по роботі з територіями Олена Носач.

До того ж вона повідомила, що у громаді продовжується реалізація програми «Доброзичлива медицина», у рамках якої усі бажаючі мешканці приєднаних територій мають змогу безоплатно відвідати вузьких спеціалістів Покровської міської лікарні та отримати висновок.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

19

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

31

Громада 1

03 травня 2024 14:30

Дрібниці мають значення

Термін «ефект метелика» означає, що незначний вплив на систему може мати великі та непередбачувані наслідки, у тому числі в іншому місці.

eye

17

Новини громад

03 травня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію