• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбувся особистий прийом громадян начальником Покровської МВА Сергієм Добряком

eye

440

03.02.2023 12:14

Новини громад

img

Разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів міста очільник громади уважно заслухав всіх заявників. 

Здебільшого, звернення стосувалися житлово-комунального господарства. Людей хвилювало питання щодо водозабезпечення, а саме можливості буріння свердловин або криниць по вул. Петренка.

Під час прийому було вирішено, що згідно раніше поданої заявки мешканців,  свердловина невдовзі буде пробурена на вул. Невського.

Лунали від місцевих мешканців й питання щодо водопостачання села Котлине, скасування плати за опалення місць загального користування в багатоквартирних будинках. 

Усім заявникам надано вичерпні відповіді та роз’яснення. 
За результатами прийому Сергій Добряк дав доручення керівникам щодо вирішення порушених громадянами питань. Усі звернення перебувають на особистому контролі начальника Покровської МВА. 

«Є тенденції зменшення кількості людей, які приходять на прийом. Пов`язую це з розв'язанням проблем з теплопостачанням у селищі Динасового заводу. Але ще не вирішено питання скасування плати за місця загального користування. Маємо надію, що юридично вийдемо на наступному тижні до остаточного результату щодо цієї ситуації, - підсумував прийом Сергій Добряк. - Також є проблеми у деяких громадян щодо пенсійного забезпечення, бо документи залишились на окупованих територіях. Точково допомагаємо, але є труднощі з відновленням документів». 

Нагадаємо, прийом начальником Покровської МВА здійснюється за попереднім записом через звернення до контактного центру за номером: 0-800-300-101

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію