• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Відбувся особистий прийом громадян начальником Покровської МВА Сергієм Добряком

eye

402

03.02.2023 12:14

Новини громад

img

Разом із заступниками та керівниками структурних підрозділів міста очільник громади уважно заслухав всіх заявників. 

Здебільшого, звернення стосувалися житлово-комунального господарства. Людей хвилювало питання щодо водозабезпечення, а саме можливості буріння свердловин або криниць по вул. Петренка.

Під час прийому було вирішено, що згідно раніше поданої заявки мешканців,  свердловина невдовзі буде пробурена на вул. Невського.

Лунали від місцевих мешканців й питання щодо водопостачання села Котлине, скасування плати за опалення місць загального користування в багатоквартирних будинках. 

Усім заявникам надано вичерпні відповіді та роз’яснення. 
За результатами прийому Сергій Добряк дав доручення керівникам щодо вирішення порушених громадянами питань. Усі звернення перебувають на особистому контролі начальника Покровської МВА. 

«Є тенденції зменшення кількості людей, які приходять на прийом. Пов`язую це з розв'язанням проблем з теплопостачанням у селищі Динасового заводу. Але ще не вирішено питання скасування плати за місця загального користування. Маємо надію, що юридично вийдемо на наступному тижні до остаточного результату щодо цієї ситуації, - підсумував прийом Сергій Добряк. - Також є проблеми у деяких громадян щодо пенсійного забезпечення, бо документи залишились на окупованих територіях. Точково допомагаємо, але є труднощі з відновленням документів». 

Нагадаємо, прийом начальником Покровської МВА здійснюється за попереднім записом через звернення до контактного центру за номером: 0-800-300-101

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Привітання начальника Покровської МВА Сергія Добряка з Великоднем

Христове Воскресіння дає нам сили боротися і перемагати навіть у надзвичайно складних умовах, вчить, що життя вічне все одно переможе темряву та те зло, яке на нашу землю принесли окупанти

eye

22

Новини громад

05 травня 2024 08:00

У рамках підготовки до наступного опалювального сезону в Покровську триває реконструкція теплових мереж

З метою підготовки до наступного опалювального сезону КП «Покровськтепломережа» вживає заходів для оптимізації системи теплопостачання в місті. Однією з ключових ініціатив стала реконструкція теплових мереж у мікрорайоні «Лазурний».

eye

45

Громада 1

03 травня 2024 18:30

Спортивна спільнота Покровської громади вшанувала пам’ять загиблого регбіста-воїна ЗСУ

Вшановуючи пам?ять члена збірної команди Донецької області з регбі Владислава Горбунова та з нагоди відзначення 10-річчя започаткування цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України у Покровську відбувся забіг.

eye

49

Громада 1

03 травня 2024 14:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію