• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

З Франції до Покровська: зусиллями гуманітарного штабу місто отримає потужний генератор

eye

541

03.02.2023 08:55

Новини громад

img

У рамках співпраці керівника гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитра Єрмоловича з ГО «Сила людини» від спілки українців у Франції Association-Ukraine-Dijon-Besancon до нашої громади буде переданий генератор, потужністю 750 КВт. 

«Гуманітарний штаб військової адміністрації співпрацює з багатьма фондами та організаціями, які від початку повномасштабного вторгнення протягнули нашій громаді руку допомоги. Благодійники допомагають нам продуктовими наборами, засобами особистої гігієни, медикаментами. Сьогодні є гостра потреба в генераторах, про що ми й зазначили представникам ГО «Сила людини». Очолює організацію Валерій Герман, дружина якого є громадянкою Франції. І знову це історія про те, коли дружба не має кордонів. Не зважаючи на відстань, люди об`єднуються заради перемоги України над ворогом!», - розповів керівник Гуманітарного штабу Дмитро Єрмолович. 

У Франції, як і в кожній європейській країні, є спілка українців, які і запропонували свою допомогу в вигляді передачі потужного генератора. Він вже був у використанні – забезпечував освітлення одного з місцевих автобанів, незабаром буде давати світло мешканцям 
Покровської громади. 

«Була отримана домовленість, що спілка українців у Франції беруть на себе зобов’язання щодо транспортування цієї потужної станції. Шлях пролягатиме через декілька країн, кінцевою точкою на карті яких є український Львів. А звідти за підтримкою Львівської міської адміністрації генератор буде перевезено до Покровська. Дякую усім небайдужим людям за таку вагому підтримку та участь у цьому процесі», - зауважив Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію