• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дмитро Візенков: продовжуємо отримувати будматеріали та надавати допомогу постраждалим внаслідок ворожих обстрілів

eye

306

02.02.2023 19:59

Новини громад

img

Лише за останній місяць зусиллями комунальників було «зашито» 15 вибитих вікон у під’їздах багатоквартирних будинків, забито ОСБ-листи у 6 вікнах приватних будинків; відремонтовано 9 шиферних покрівель на приватних будинках.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, крім допомоги постраждалим внаслідок ворожих обстрілів, за зверненням педколеджу надано допомогу у закритті вікон закладу ОСБ-листами. Виконано ремонт 5 м’яких покрівель у мікрорайонах, де сильними поривами вітру було відірвано руберойд. 

У ЗОШ №12 виконано підготовчі роботи для подальшого розміщення фільтрувальної станції, яка буде отримана від партнерів громади.
Також у січні за заявками мешканців у рамках міської програми 50/50 було закуплено та передано 4 генератори. 

Проводяться роботи з посипання та очищення доріг, підвезення дров, взяття на квартирний облік ВПО. Розпочато ремонт покрівлі автобусної зупинки по вул. Центральна. 

Роботи планують закінчити за декілька тижнів. Виконують їх власними силами без залучення підрядника, щоб зекономити бюджетні кошти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

21

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

64

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

25

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію