• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дмитро Візенков: продовжуємо отримувати будматеріали та надавати допомогу постраждалим внаслідок ворожих обстрілів

eye

344

02.02.2023 19:59

Новини громад

img

Лише за останній місяць зусиллями комунальників було «зашито» 15 вибитих вікон у під’їздах багатоквартирних будинків, забито ОСБ-листи у 6 вікнах приватних будинків; відремонтовано 9 шиферних покрівель на приватних будинках.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, крім допомоги постраждалим внаслідок ворожих обстрілів, за зверненням педколеджу надано допомогу у закритті вікон закладу ОСБ-листами. Виконано ремонт 5 м’яких покрівель у мікрорайонах, де сильними поривами вітру було відірвано руберойд. 

У ЗОШ №12 виконано підготовчі роботи для подальшого розміщення фільтрувальної станції, яка буде отримана від партнерів громади.
Також у січні за заявками мешканців у рамках міської програми 50/50 було закуплено та передано 4 генератори. 

Проводяться роботи з посипання та очищення доріг, підвезення дров, взяття на квартирний облік ВПО. Розпочато ремонт покрівлі автобусної зупинки по вул. Центральна. 

Роботи планують закінчити за декілька тижнів. Виконують їх власними силами без залучення підрядника, щоб зекономити бюджетні кошти.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію