• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади проаналізували функціонування Пунктів Незламності

eye

387

02.02.2023 13:33

Новини громад

img

Загалом на території громади створено 12 Пунктів Незламності: 10 функціонують у повному обсязі, 2 - резервні. Прийняти вони можуть від 3000 до 5000 осіб. 

Про їх роботу доповіла начальниця відділу освіти Любов Воротинцева. 

У Пункти Незламності громадяни можуть приходити, якщо у їхньому районі відсутня електрика 6 і більше годин. При собі необхідно мати документи, що підтверджують особу. 

Заклади оснащені харчоблоками, одноразовим посудом, електроприладами. Обладнані спальні місця. Всі приміщення забезпеченні дезінфекторами.

Щоденно проводиться моніторинг температурного режиму та кількості відвідувачів. Щотижнево відбувається збір інформації про генератори та наявність ПММ. 

За словами Любов Воротинцевої, на трьох з 10 Пунктах встановлені генератори потужністю менш як 5 кВт, що недостатньо для забезпечення потреб відвідувачів у разі відсутності електропостачання. Для декількох таких об`єктів отримані від БО «Фонд оборони і розвитку України» для тимчасового використання генератори потужністю 7,3 кВт. Є потреба у генераторах на Пункти Незламності, які розташовані на приєднаних територіях громади.

Наразі вивчається можливість щодо їх придбання. 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

38

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

28

Громада 1

05 липня 2024 12:20

Вакцинація в Покровській громаді: турбота про здоров'я дітей та дорослих

Вакцинація — це важливий захід, який допомагає захистити здоров'я як дітей, так і дорослих. У Покровській громаді цей процес організований на високому рівні, що дозволяє кожний охочий отримати необхідні щеплення.

eye

30

Громада 1

05 липня 2024 11:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію