• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники структурних підрозділів військової адміністрації звітували про стан справ у громаді

eye

586

01.02.2023 14:36

Новини громад

img

1 лютого за участю керівників Покровської МВА, очільників управлінь і відділів адміністрації, представників поліції, Служби безпеки та ДСНС відбулась апаратна нарада.

Учасники засідання ознайомились з роботою медичних, соціальних та комунальних установ міста. 

Як доповів начальник КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко, сьогодні ситуація з теплопостачанням у Покровську дещо стабілізувалась. Функціонує 16 газових та 3 вугільних котельні.  На чотирьох з них вже встановлені генератори (котельні №4,10, Родинська міська лікарня та Покровська КЛІЛ).

«Теплотраси працюють на 100%, підключено до теплоносія увесь житловий фонд. Є незначний порив, у наслідок чого без опалення перебувають чотири двоповерхівки. Найближчим часом і цю аварійну ситуацію буде усунено», - запевнив Дмитро Гордієнко. 
Під час наради також обговорили роботу пунктів незламності. У громаді їх 10, усі вони оснащені генераторами, що дає можливість забезпечити для мешканців громади комфортні умови перебування під час тривалого відключення електроенергії. 

За словами начальниці відділу освіти Любові Воротинцевої, відбулося забезпечення вугільних котелень кам’яним вугіллям в кількості 147,180 тонн. Вугільні котельні забезпеченні генераторами та паливом для них. Спеціалістами здійснюється щоденний моніторинг інформації по пунктах незламності (температурний режим, кількість відвідувачів). Щотижнево відбувається збір інформації про генератори, наявність мастило-паливних матеріалів. 

Крім того, ознайомились керівники військової адміністрації з роботою медичних установ, безпековою ситуацією у громаді, ходом евакуації.

Начальник Гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович прозвітував про отриману і розподілену за звітний період гуманітарну допомогу та про проведену роботу із залучення донорів та благодійників.

Про роботу старостинських окргуів доповіла начальниця управління по роботі з територіями Олена Носач. 

За її словами, усі старостати працюють у штатному режимі, з урахуванням особливостей дії воєнного стану. Видаються довідки, акти, надаються консультації з соціальних, побутових, комунальних питань, працюють 3 віддалених місця адміністратора ЦНАП.  Від сьогодні адміністратори здійснюють виїзні прийоми в округах, де відсутні такі місця. 

Завдяки злагодженій роботі працівників старостату з комунальними, соціальними медичними службами та відділами військової адміністрації забезпечуються нормальні умови життя для мешканців старостинських округів.

«З метою забезпечення твердим паливом (деревиною) людей, які фактично мешкають на території старостинських округів за рішенням відповідної комісії було розвезено 90 м3 (45 особам), паралельно ведеться заготівля деревини сформованими бригадами обпилювачів. Мешканці отримують гуманітарну допомогу, організовано підвіз питної води», - додала Олена Носач.

Під час доповідей начальники відділів не лише звітували про обсяги виконаних робіт, а й озвучили хід виконання доручень, отриманих минулого місяця від начальника Покровської МВА Сергія Добряка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Керівники Покровської МВА привітали представників військової служби правопорядку з професійним святом

Сьогодні в Україні відзначають 22-ту річницю створення Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП вітали очільник громади Сергій Добряк разом із заступником міського голови Миколою Шабельником.

eye

15

Громада 1

19 квітня 2024 10:05

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

20

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію