• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Чоловіча перемога на освітньому фронті

eye

593

01.02.2023 13:33

Новини громад

img

Добіг кінця 27-й конкурсний рік і приніс нам 12 нових імен в освітньому літописі Донеччини, серед яких два дипломанти Покровської громади. 

Протягом місяця 123 учасники у 4-х номінаціях виборювали право на  почесне звання «Учитель року-2023». Позаду напружені тестування, майстер-класи, методичні практикуми та відкриті уроки. В останній день січня на урочистому закритті всеукраїнського конкурсу були оголошені імена переможців. Покровська громада має двох дипломантів

- учитель ЗОШ №3 Туленгутбаєв Нурлан - лауреат у номінації «Фізична культура» (ІІІ МІСЦЕ)

і Руслан Зимогляд учитель НВК №1 - лауреат у номінації «Захист України» (ІІ МІСЦЕ).

«Вітаю наших вчителів-чоловіків, переможців обласного конкурсу «Учитель року». Впевнена, що на цьому етапі вони не зупиняться, а й будуть брати участь у Всеукраїнському відборі. Кожного разу Покровська громада підтверджує звання кращого освітнього середовища на Донеччині, тому я впевнена в їх перемозі на Всеукраїнському рівні. Бажаю нашим педагогом подальших успіхів та наснаги», - зазначила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. 

У надважких умовах дистанційного процесу, періодичних блекаутів, відсутності інтернету та якісного зв’язку, вони проявили справжній бійцівський характер та професійний спортивний азарт. 

За словами начальниці відділу освіти Покровської міської ради Любові Воротинцевої, педагогічні колективи й надалі будуть відточувати майстерність, навчати й навчатись і як завжди виборювати призові місця у всіх фахових випробуваннях! 

Пишаємось досягненнями наших чоловіків-вчителів, бажаємо їм не зупинятись на досягнутому й надалі прославляти рідний Донбас, - частину вільної та суверенної держави УКРАЇНА.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію