• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Адміністратори ЦНАП та діловоди старостинських округів вивчають зміни у законодавстві

eye

315

31.01.2023 11:44

Новини громад

img

Зміни у законодавстві України щодо надання електронних послуг спонукали керівництво Покровської громади організувати навчання для діловодів та адміністраторів ЦНАП, що працюють у старостинських округах. 

«Було багато питань стосовно окремих послуг. Наприклад, зняття власником житла з реєстрації всіх прописаних за адресою осіб. Обговорили зняття та реєстрацію дітей та виділили вікові категорії, - розповіла начальниця відділу реєстрації місця проживання фізичних осіб Наталія Коврижко. – Також домовились про співпрацю з відділом сім’ї, адже певні дії стосуються дітей, і їхні права мають бути захищені. Крім того, є певні зміни у знятті з реєстрації місця проживання військовозобов’язаних, тож надалі будемо працювати з військкоматом».

Як зазначила начальниця Покровського ЦНАПу Алевтина Жук, навчання дозволить адміністраторам ЦНАПів при виїзді до старостинських округів надавати весь спектр послуг та мінімізувати затрати жителів на поїздки до міста. 

«Зараз ми розвиваємо послуги з реєстрації місця проживання, надання комунальних послуг, наприклад вирубка дерев і ті послуги, які зараз є на сайті. Також ми працюємо над тим, щоб цей перелік розвивався і і розширювався, - зазначила Алевтина Жук. - Дуже потрібне обговорювання, доробки і спілкування з іншими колегами. Надалі ми будемо розвивати ці навчання. 2 рази на місяць проводитимемо тематичні заходи з вивчення тієї чи іншої послуги».
Учасники семінару відзначають, що захід видався дуже пізнавальним та корисним. 

«Діловоди почули корисні поради щодо надання послуги з прописки, виписки громадян. Це дозволить мешканцям старостинських округів зекономити і фінанси на дорогу у Покровськ, і час. Дуже корисна порада щодо отримання послуги через Інтернет, тобто кожен бажаючий зможе отримати послугу, зареєструвавшись на сайті ЦНАП не виходячи з дому», - підсумувала начальниця Управління з розвитку територій Олена Носач.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію