• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Завдяки ДТЕК Донецькі електромережі понад 6 тисяч родин на Донеччині знову зі світлом

eye

222

30.01.2023 14:12

Новини громад

img

28 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли з дозволу військових відремонтувати обладнання та мережі і відновити електропостачання для понад 6 тисяч родин прифронтової Донеччини. Енергетики розпочинають відновлення одразу щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт, щоб підтримати жителів області у важкій ситуації постійних бойових дій в регіоні.

Протягом доби фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли потрапити до низуи пошкоджень мереж та відремонтувати їх. Це дало змогу повернути електрику в оселі 6 372 родин.

Важкі бої на Донеччині тривають. За інформацією Міністерства оборони, триває наступ противника на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. на Лиманському ворог веде оборону.

Через постійні обстріли поки що лишаються без світла 99 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 340 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

26

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

18

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

13

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію