• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень відновив електропостачання майже 58 тисяч родин у 46 населених пунктах

eye

199

31.01.2023 09:10

RSS

img

ДТЕК Донецькі електромережі за тиждень відновив електропостачання майже 58 тисяч родин у 46 населених пунктах

З 23 по 29 січня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі вдалося отримати дозвіл на ремонти низки пошкоджень мереж та відновити їх. Це дало змогу відновити світло для майже 58 тисяч родин у 46 населених пунктах Донеччини, знеструмлених через обстріли. Енергетики докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання у прифронтовому регіоні, щойно це стає можливим.

Протягом тижня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі повністю чи частково повернули електрику жителям 46 населених пунктів Донецької області. 57 794 родин знову мають світло в оселях.

У тому числі за 29 січня енергетики повернули світло для 1,8 тисяч родин у 6 населених пунктах.

На Донеччині зберігається важка ситуація. За інформацією Міністерства оборони, ворог веде активні бойові дії на Лиманському, Бахмутському, Новопавлівському та Авдіївському напрямках.

Пошкодження енергоінфраструктури через постійні обстріли тривають. Через це без електропостачання поки що залишаються 99 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.  

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 341 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі сторінка компанії у Facebook кол-центр +38 (093/096/099) 450 0 473; чат-боти у Viber або Telegram які можна знайти по назві «ДТЕК Донецькі електромережі» та спільноти для ОСББ у Viber

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Підрядники виконують свої зобов’язання: гарантійний ремонт доріг у Покровську

У місті розпочався гарантійний ремонт доріг, спрямований на виправлення недоліків, виявлених після попередніх робіт.

eye

17

Громада 1

17 квітня 2024 20:00

Стан справ в громаді керівники військової адміністрації розглянули під час апаратної наради

Під головуванням начальника Покровської МВА Сергія Добряка та за участі його заступників відбулась нарада, в ході якої було розглянуто актуальні питання життя територіальної громади, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, медицини, освіти.

eye

88

Новини громад

17 квітня 2024 15:53

За допомогою «пилотягу» узбіччя доріг очищають від зимового бруду

Щоб підтримувати місто у чистоті та слідкувати за чистотою місцевих автошляхів на вулицях Покровська працює підмітально-прибиральна машина – дорожній пилотяг.

eye

28

Громада 1

17 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію