• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. Інспектори муніципальної служби правопорядку застерігають покровчан про небезпеку, яку приховує крига

eye

362

30.01.2023 10:42

Новини громад

img

В зимову пору року чимало людей обирають в якості відпочинку перебування на водоймах. На жаль, багато з них не враховують, яку небезпеку приховують такі зимові розваги.

З настанням холодів щороку відбувається чимало трагедій, пов’язаних із загибеллю людей на водоймах, вкритих кригою. Діти і любителі зимової риболовлі – саме ця категорія населення найчастіше стикаються з цією небезпекою.

Аби попередити мешканців Покровської громади про загрозу та лихо, яке може статись під час прогулянок водоймою, щодня інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» проводять профілактичні бесіди серед любителів зимових розваг. 

Під час інформаційно-роз`яснювальних рейдів нагадують правила безпечного поводження на водоймах, вкритих кригою. 
Інспектори служби правопорядку закликають мешканців не відпускати дітей без нагляду дорослих на місцеві водойми, навіть якщо крига буде здаватись достатньої товщі.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

12

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію