• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представниця відділу освіти Покровської міськради визнана найкращим бухгалтером України

eye

798

26.01.2023 15:51

Новини громад

img

Вища ліга бухгалтерів-управлінців на Всеукраїнському рівні визнала головного бухгалтера відділу освіти Наталію Єремєєву найкращим бухгалтером України. У списку ТОП-10 переможців вона посіла першу сходинку. 

Конкурс «Кращий бухгалтер України – 2022» - це один із найбільш значущих проєктів Всеукраїнського бухгалтерського клубу, завдяки якому за 10 років свої сили перевірили майже 50 тисяч фахівців. 
Вже два роки (у 2020-му та 2022-му) перемогу в конкурсі отримує представниця Покровської громади, головний бухгалтер Покровського відділу освіти Наталія Єремєєва. 

«Участь у змаганнях такого рівня – це особливий драйв, емоції та спортивний адреналін. Адже у конкурсі, як і у спорті: трохи забарився, застопорився - значить зійшов з дистанції. Тому перші два тури були найважчі. Кожен складався з тестових завдань для виконання в обмеженому часі та без можливості виправлення. А питання були значно ширші, ніж потрібні для виконання повсякденної роботи. І підготуватись до них напередодні конкурсу неможливо», - розповідає Наталія. 

Повсякденне підвищення кваліфікації для Наталії Миколаївни – стиль життя. Жінка жартує: цього разу у неї був додатковий помічник – інтернет, який не зникав під час випробувань. Адже другого шансу тут не було. Найкращою Наталія Єремєєва стала і в останньому турі – творчому. ЇЇ есе не залишило конкурентам жодного шансу.

 Тож тепер ще один диплом в номінації «Головний бухгалтер – майстер обліку та адміністрування, партнер керівника і держави» прикрашає кабінет Покровського відділу освіти

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

12

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

10

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

17

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію