• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На об’єктах теплопостачання Покровської ТГ вже працюють генератори, які надала громаді компанія Метінвест

eye

413

26.01.2023 08:25

Новини громад

img

«Нещодавно Метінвест придбав 5 потужних генераторів для Покровської громади. 2 вже встановлені у Покровську і Родинському на котельнях. Метінвест і надалі буде надавати всебічну допомогу, аби Покровська громада залишалася незламною», - зазначив генеральний директор «Метінвест Покровськвугілля» Андрій Акулич. 

У першу чергу новим устаткуванням було обладнано котельні №4 та №10. Ще 3 в процесі.

«Завдяки компанії Метінвест встановлюються генератори підвищеної потужності. І при відсутності електропостачання котельні переводяться на альтернативні джерела і 100%-во продовжують працювати та забезпечувати мешканців теплом, - розповів директор КП «Покровськтепломережа» Дмитро Гордієнко. – Ведеться суворий облік погодинної роботи генераторів та навантаження на них». 

Паливно-мастильні матеріали для всіх генераторних груп по тепломережі були закуплені заздалегідь. Зараз же проводиться придбання додаткового устаткування, яке дозволить автоматизувати пуск генераторів та підключати більш потужне обладнання. 

«Треба купити обладнання для плавного пуску, бо на кожній котельні дуже потужні насосні групи.  Вже все замовлено і поступово надходить до міста, - пояснив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. - У нас залишаються найпроблемніші дві котельні - №1 у м-ні «Лазурний» та №14 у селищі Динзаводу. Там стоїть високовольтне обладнання. У 14-ї котельні є технічна можливість замінити насосну високовольтну апаратуру на 190 кВт, і тільки після цього можна буде зайти на генерацію тепла». 

Варто зазначити, що компанія Метінвест - це давній та надійний партнер Покровської ТГ, який завжди приходить на допомогу жителям. 

«В черговий раз дякую компанії Метінвест. Не лише за генератори, а й за печі-буржуйки, які зараз розвозимо до найпростіших укриттів, - додав Сергій Добряк. - Є також домовленості, що компанія ще в цьому році закупить 3 міських автобуси для економічно непривабливих, але затребуваних у нашій громаді маршрутів. Разом до перемоги!"

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

12

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію