• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перерахунок тарифів та скасування плати за місця загального користування: основні питання апаратної наради

eye

325

25.01.2023 16:38

Новини громад

img

Особливу увагу керівники приділили комунальній сфері, а саме питанням тепло, водо та електропостачання. 

«Це ті сфери, де постійно виникають складнощі у роботі: відключення електроенергії, аварії на внутрішніх мережах через їх зношеність. А зважаючи на воєнний час та цілеспрямоване знищення критичної інфраструктури ворогом, ці сфери знаходяться у постійній «червоній зоні», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

За словами Олексія Стебля, наразі працівники КП «Покровськтепломережа» працюють над усуненням витоку на трубопроводі діаметром 325 мм у районі вул. Шмідта. 

Вирішується питання щодо автономної роботи котелень. Декілька генераторів, отриманих від компанії «Метінвест», вже встановлені на котельнях № 4 та 10. По інших об`єктах «Покровськтепломережі» ведеться закупівля необхідного обладнання для подальшого їх підключення. 

«Щодо котельних №1 та 14 – розраховується схема їх переводу на резервну лінію теплопостачання, яка дозволить виконувати циркуляцію теплоносія, що унеможливить виникнення теплоударів. Крім того, по кожній котельні прораховані потужність та існуючі потреби», - зазначив Олексій Стебель. 

Шукають керівники громади й механізми відміни плати за опалення місць загального користування та перерахунків існуючих тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення. 

«Це досить складні прорахунки, але ми сподіваємось, що найближчим часом зможемо прийняти нові зменшенні тарифи для мешканців Покровської громади», - додав Олексій Стебель. 

Також комунальниками проводиться реконструкція зупиночних комплексів.  Цього тижня роботи ведуться у центрі міста. 
Обговорили присутні й графік руху маршрутів загального користування, зокрема маршруту №2, який курсує селищем Динасового заводу. 
Фахівцями УСЗН завершено прийом документів на забезпечення пільгових категорій населення твердим паливом, яке наразі по домогосподарствам  розвозять представники КП «БКП».

Працівниками КП «Муніциаальна служба правопорядку» протягом минулого тижня проводились профілактичні рейди щодо недопущення фактів порушення заборони реалізації алкогольних напоїв. Викрито 1 факт незаконної реалізації алкогольних напоїв в одному з торгівельних об’єктів у м-ні «Лазурний». За даним фактом були викликані співробітники поліції. Складено протокол за ст.156-2 КУпАП.  

У громаді ведеться монтаж систем відеонагляду. Сьогодні працюють 87 камер, які встановлено у Родинському, селищі Шевченко, Першотравневому старостинському окрузі та Покровську. Одна з них – на аварійно-небезпечному перехресті вулиць Центральна та Пушкіна. 

Про ситуацію на «гуманітарному фронті» доповіла Наталія Іваньо, яка зазначила, що місцеві мешканці продовжують отримувати гуманітарну допомогу. Цього тижня до комітету самоорганізації населення від благодійників надійшло дитяче взуття, яке мало особливий попит серед матусь громади. 

Крім того, начальницею ККСН Мариною Уховою отримана домовленність про надходження зі складу у Павлограді одягу, який буде оновлюватись 1 раз на місяць. 

Повідомила Наталія Іваньо і про зміну адреси гуманітарного хабу у м.Червоноград, що на Львівщині. 

«Відтепер ми матимемо просторіше приміщення для більш зручного зберігання гуманітарної допомоги для переселенців з Донеччини, а також більш комфортні умови роботи для працівників хабу», - зауважила Наталія Іваньо.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

40

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

123

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію