• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Україна святкує День Соборності

eye

608

22.01.2023 12:00

Новини громад

img

З цієї нагоди у Покровську відбувся урочистий захід за участю начальника Донецької обласної ВЦА Павла Кириленка, його заступниці Юлії Костюніної та інших представників ДонОДА, начальника Покровської РВА Володимира Замотаємва, начальника Покровської МВА Сергія Добряка та його заступників, керівників відділів та управлінь міської адміністрації, представників тероборони та поліції. 

«Соборність - це символ нашої єдності. Саме єдність сьогодні є запорукою нашої перемоги. І ми зробимо все, кожний на своєму місці, аби перемога настала якнайшвидше з найменшими втратами для нас. Адже наші захисники віддають сьогодні за Україну найцінніше - своє життя», - звернувся до присутніх голова Донецької обласної ВЦА Павло Кириленко. 

Пам’ять полеглих воїнів учасники урочистого мітингу вшанували хвилиною мовчання. 

«Сьогодні, коли триває повномасштабне вторгнення російської федерації, кращі сини й доньки України виборюють свободу та незалежність нашої держави. Біда прийшла у кожну родину. Наша нація сьогодні бореться за свободу та самовизначення, та доводить всьому світові, що ми соборна єдина Україна. Перемога буде за нами», - наголосив командир формування ТРО «Покровськ-1» Михайло Кірсанов. 

Україна зараз єдина, як ніколи, і не ділиться на східну та західну. Як зазначив начальник Покровської МВА, мешканці Покровської громади роз'їхалися і різні куточки України та за її межі. 

«Але ми точно знаємо, що ми возз'єднаємось. Ми переможемо. Все буде Україна», - додав Сергій Добряк. 

Завершився захід покладанням квітів до пам’ятника борцю за  Українську єдність – Тарасові Шевченку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

10

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

Для ліквідації наслідків обстрілів до Покровської громади з Івано-Франківщини надійшов будівельний матеріал

Ще у березні поточного року між Покровською та Івано-Франківською громадами був підписаний меморандум щодо сприяння розвитку економічних, культурних та ділових зв'язків між сторонами.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 13:30

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

43

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію