• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Під час особистого прийому начальник Покровської МВА надав мешканцям роз'яснення з питань тепло- та електропостачання

eye

356

20.01.2023 16:45

Новини громад

img

Сьогодні до керівника військової адміністрації мешканці приходили як поодинці з особистими зверненнями, так і групами з цілим рядом питань.

Головними питаннями, які були озвучені під час прийому, стали відключення електроенергії та відсутність теплопостачання. Як зазначив Сергій Добряк, зараз в країні триває війна і всі мають розуміти, з яким труднощами стикається критична інфраструктура не лише Покровська, а й всієї країни.

«Для рівномірності та почерговості стабілізаційних відключень світла в оновлених графіках споживачів поділили на 3 групи. Ми живемо в тяжкі часи, і маємо підлаштовуватися під ті умови, в яких всі опинилися», - наголосив начальник Покровської МВА.

Жителі скаржились, що одночасно з відключенням світла припиняють роботу котельні і в оселях дуже холодно. Тож через тривалу відсутність теплопостачання попросили зробити перерахунок за спожите тепло. На що очільник зазначив, що з цього приводу ще минулого тижня дав доручення профільному заступнику.

«Більшість питань надійшли від мешканців селища Динасового заводу. Аварійні відключення електроенергії по 10-12 годин спричиняють проблеми з теплопостачанням. Котельня №14 у перерві між відключеннями фізично не може за 10 годин нагріти 1500 кубів води до належної температури, щоб подати теплоносій у будинки. Загалом у нас три райони потерпають від відключень по 10-12 годин: селище Динзаводу, частково м-н «Шахтарський» та місто Родинське. Тут ми нічого не вдіємо. На котельні №14 високовольтне обладнання, тому ми не можемо поставити туди генераторну групу, що дозволило б нам виконувати хоча б циркуляцію гарячої води у системі. А ще занадто старі теплотраси, які на Динасі в більшості поверхневі, і які із-за постійних гідроударів, виходять із ладу.  Тому ми зараз розглядаємо питання щодо впровадження для мешканців селища Динзаводу програми переходу на індивідуальне опалення», - роз’яснив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

Ще частина звернень стосувалась питань надання якісних послуг у житловому секторі керуючими компаніями, облаштування укриттів пічками-буржуйками та свердловинами.

Серед озвучених Сергію Добряку питань чимало особистого характеру: усунути затікання у квартирі, допомогти з опаленням будинку, надати житло військовослужбовцю.

За цими й рештою звернень керівники Покровської МВА надали роз’яснення. За рядом інших питань представники місцевих служб отримали доручення від очільника військової адміністрації Сергія Добряка.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

12

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

Не провокуйте пожежі в природних екосистемах!

Шановні жителі громади! Покровська міська військова адміністрація закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.

eye

9

Новини громад

24 квітня 2024 13:04

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію