• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді триває актуалізація даних обліку військовозобов’язаних, резервістів та призовників

eye

405

19.01.2023 12:57

Новини громад

img

19 січня за участю начальника Покровської МВА Сергія Добряка, керівника військово-облікового відділу МВА Анатолія Чайки, начальника Покровського РТЦК та СП Ігоря Валяєва та старост громади відбулось засідання з питань забезпечення виконання Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

У ході зустрічі були обговорені питання щодо поточного стану військового обліку на території Покровської громади, методики та особливості організації первинно-персонального обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Ознайомили присутніх і з алгоритмами роботи військово-облікового відділу Покровської МВА по оповіщенню призовників, які містять:

- порядок роботи інспекторів з вручення повісток, 
- здійснення контролю за прибуттям до військкомату в установлений час, 
- складання документів про тих, хто відмовляється від вручення повісток.

Також під час засідання були обговорені організаційні моменти роботи інспекторів та відділу в цілому. Мова йшла про складання графіків подвірного обходу, роль та участь правоохоронних органів, звіряння облікових даних списків персонального обліку, що ведеться на установах, підприємствах та організаціях міста. 

Як зазначив начальник відділення військового обліку, бронювання сержантів та солдатів запасу Покровського РТЦК та СП майор Віталій Лютіков, військовий облік є обов’язковою складовою змісту мобілізаційної підготовки держави та полягає у взаємодії державних та міських органів влади щодо збору та аналізу військово-облікових даних призовників та військовозобов’язаних.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

3

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

25

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію