• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді триває актуалізація даних обліку військовозобов’язаних, резервістів та призовників

eye

450

19.01.2023 12:57

Новини громад

img

19 січня за участю начальника Покровської МВА Сергія Добряка, керівника військово-облікового відділу МВА Анатолія Чайки, начальника Покровського РТЦК та СП Ігоря Валяєва та старост громади відбулось засідання з питань забезпечення виконання Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

У ході зустрічі були обговорені питання щодо поточного стану військового обліку на території Покровської громади, методики та особливості організації первинно-персонального обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Ознайомили присутніх і з алгоритмами роботи військово-облікового відділу Покровської МВА по оповіщенню призовників, які містять:

- порядок роботи інспекторів з вручення повісток, 
- здійснення контролю за прибуттям до військкомату в установлений час, 
- складання документів про тих, хто відмовляється від вручення повісток.

Також під час засідання були обговорені організаційні моменти роботи інспекторів та відділу в цілому. Мова йшла про складання графіків подвірного обходу, роль та участь правоохоронних органів, звіряння облікових даних списків персонального обліку, що ведеться на установах, підприємствах та організаціях міста. 

Як зазначив начальник відділення військового обліку, бронювання сержантів та солдатів запасу Покровського РТЦК та СП майор Віталій Лютіков, військовий облік є обов’язковою складовою змісту мобілізаційної підготовки держави та полягає у взаємодії державних та міських органів влади щодо збору та аналізу військово-облікових даних призовників та військовозобов’язаних.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

12

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію