• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Зниження тарифу на воду та перерахунок платіжок за теплопостачання: відбулась чергова апаратна нарада керівників громади

eye

460

18.01.2023 15:15

Новини громад

img

Традиційно, раз на тиждень начальник Покровської МВА Сергій Добряк проводить нараду зі своїми заступниками, аби проаналізувати поточну ситуацію в громаді та знайти механізми вирішення гострих питань. 

Враховуючи ситуацію, що склалась сьогодні, у першу чергу керівники обговорили питання теплозабезпечення жителів селища Динзаводу. 
На поточний момент котельня № 14 відключена, але готова до запуску. Її робота, як і інших, залежить від електро- та водопостачання. 

Разом із тим бригади КП «Покровськтепломережа» провели обстеження внутрішніх мереж за допомогою тепловізору та визначили, де люди втручалися у систему та здійснювали розбір води. 

Що стосується платежів за опалення, то квитанцій за грудень для мешканців селища Динасового заводу поки не буде, комунальники планують зробити перерахунок. 

Прийнято рішення й щодо можливості оптимізації тарифу на водопостачання для фізичних осіб. В рамках доручення С. Добряка  профільний заступник підготував на розгляд свої пропозиції. Задля підтримки доріг громади у зимовий період на КП «БКП» завезено достатню кількість солі. Піщано-сольовою сумішшю оброблятимуть не лише головні автошляхи, а й міжквартальні проїзди та прибудинкову територію. 

Триває робота з розвезення дров громадянам пільгових категорій. За державною субвенцією у вільному залишку є ще 567 кубометрів деревини та 233 тони вугілля.

Продовжує роботу Гуманітарний штаб Покровської міської військової адміністрації.

«Вже завершено п'ятий цикл видачі допомоги мешканцям нашої громади та внутрішньо-переміщеним особам. Зараз проводиться облік та розвезення отриманих матраців, ковдр та  постільної білизни для  наших Пунктах Незламності. Триває розвезення буржуйок, наданих компанією "Метінвест" для облаштування укриттів. Є ще потреба у ємностях для води, генераторів. І це питання будемо окремо опрацьоване з донорами», - розповіла заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо. 

Здійснюються заходи щодо відновлення відеоспостереження на території громади. Придбано, встановлено та підключено ще 15 відеокамер. Загалом у Покровську, Родинському, селищі Шевченко та селі Троянда діють 87 відеокамер. 

Триває евакуація населення. За минулу добу у більш безпечні регіони. Загалом з початку повномасштабного вторгнення – 22703. Зараз у громаді перебуває 54551 особа, у тому числі 5832 ВПО. Працює гуманітарний заб для наших мешканців у Червоноградській громаді Львівської обл., готуються до відкриття ще 3 хаби в інших областях, де знайшли прихисток покровчани.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

12

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

32

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію