• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Медикам Покровської міської лікарні передана чергова партія медикаментів

eye

427

17.01.2023 17:14

Новини громад

img

У громаді триває забезпечення витратними матеріалами та медпрепаратами міських лікарень. Цього разу надійшла допомога від фонду LifeChangerUA спільно з ГО «Жінки та діти України – наше майбутнє».

Доставив гуманітарний вантаж для потреб міської лікарні, що розташована у селищі Динзаводу, голова гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович. 

Усього було передано 17 коробок, які містили серцево-судинні, знеболюючі препарати, маски, крапельниці та шовний матеріал для хірургів. 

«У рамках роботи гуманітарного штабу ми продовжуємо шукати шляхи взаємодії з різноманітними фондами  та громадськими організаціями, які працюють над задоволенням потреб мешканців прифронтових регіонів. Мова не лише про надання продуктових наборів. У досить великій кількості ми отримуємо медикаменти та «витратники», якими забезпечуємо місцеві лікарні. У воєнний час, коли медики обслуговують не лише цивільне населення, є дуже гостра потреба в них», - зауважив Дмитро Єрмолович.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

10

Громада 1

29 березня 2024 13:10

Оздоровлення дітей та взаємодія з міжнародними організаціями

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

19

Громада 1

29 березня 2024 12:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію