• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська МВА вітає з призначенням виконавчу директорку Донецького відділення Асоціації міст України

eye

542

16.01.2023 16:16

RSS

img

З першого дня заснування регіонального відділення АМУ з січня 2003 року його виконавчим директором було призначено Боброва Юрія Івановича. Відтепер обійматиме цю посаду Придатко Вікторія Валеріївна.

Донецьке регіональне відділення Асоціації міст України вступило в новий 2023 рік – рік продовження героїчного супротиву України, повномасштабній військовій агресії російської федерації, рік важких випробувань та небезпечних викликів нашого народу, наших збройних сил і нашій державності.

АМУ вступила в цей рік зі змінами в керівництві виконавчої дирекції Донецького регіонального відділення.

Донецьке РВ АМУ було створено рівно 20 років тому.

У січні 2003 року виконавчим директором регіонального відділення з першого дня став працювати Бобров Юрій Іванович.

Донецьке регіональне відділення АМУ одразу впевнено стало на захист прав і інтересів органів місцевого самоврядування Донеччини, а за рейтингом діяльності скоро стало одним серед кращих в Асоціації міст України. Крім того, Юрій Іванович успішно поєднував цю свою діяльність з роботою в Асоціації шахтарських міст Донбасу, яка захищала професійні та соціальні інтереси територіальних громад нашого вугільного регіону.

Важкими для Донецького РВ стали часи самопроголошення так званої "ДНР". Частина міст регіонального відділення опинилася поза межами впливу українській влади. Виконавча дирекція РВ не залишилися у Донецьку, а перебралися на підконтрольну владі територію у місто Красноармійськ (нинішній Покровськ). Там, долаючи матеріальні труднощі та організаційні проблеми, виконавчий директор Донецького РВ АМУ Юрій Бобров та його заступник Леонід Кисельов самостійно, практично з нуля, відновили роботу Донецького регіонального відділення, а за тим, під керівництвом та за програмою головного офісу Асоціації, стали спільно з регіональними консультантами надавати повноцінні послуги для наших громад-членів АМУ. Крім того, Юрій Іванович у 2019 році створив і очолив в АМУ Секцію шахтарських міст України, яка почала займатися проблемами і розвитком безпосередньо цих міст, а також стала посередником з Комітетом ООН з шахтного метану та трансформації вугільних peгіонів.

На сьогодні Юрій Іванович завершив свою роботу в Асоціації міст України і зосередився на роботі підтримки шахтарських міст України як представник України у комітеті ООН.

Відповідно до пп. 6.8.1  п.6.8 ст.6 Статуту. Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» на посаду виконавчо директора Донецького регіонального відділення Асоціації міст України призначено Придатко Вікторію Валеріївну енергійну, досвідчену та відповідальну людину, яка розуміє роль і важливість місцевого самоврядування, і яка останні роки успішно брала участь в організації та проведення заходів у Донецькому РВ АМУ. 

Дякуємо Юрію Боброву за багаторічну роботу на користь місцевого самоврядування Донеччини та вітаємо на посаді нову очільницю донецького регіонального відділення АМУ Вікторію Придатко.

Бажаємо успіхів та розвитку в такий непростий для усієї країни час!

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сезонні захворювання: лікарі ЦПМСД розповіли про поточну ситуацію в громаді

На сьогодні, порівняно з аналогічним періодом 2023 року, лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги спостерігають стабільну ситуацію щодо сезонних захворювань в Покровській громаді.

eye

3

Громада 1

29 березня 2024 09:30

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

59

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

25

Новини громад

28 березня 2024 16:50

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію