• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягів стратегічної екологічної оцінки

eye

866

12.01.2023 19:57

Новини громад

img

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області повідомляє про початок громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2023 рік. Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2023 рік розміщено на веб-сайті Покровської міської військової адміністрації (у розділі «Громадянам», рубриці «Екологія і енергозбереження», вкладці «Програма ПСЕР на 2023 рік»). Строк громадського обговорення заяви та надання зауважень і пропозицій до неї – 15 (п'ятнадцять) днів з дати оприлюднення даної публікації, а саме з 13 січня 2023 року до 27 січня 2023р.

 Процедура обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій. Зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2023 рік надсилати департаменту фінансово-економічної політики та управляння активами Покровської міської ради Донецької області на адресу: пл. Шибанкова, 11, м. Покровськ, Донецька область, 85300, або в електронному вигляді на електронну адресу: findep@pokrovsk-rada.gov.ua.

Заяви та пропозиції, отримані після встановленого строку не розглядаються.

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

38

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію