• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

6 бригад та 35 фахівців: комунальники Покровська продовжують працювати над відновленням теплозабезпечення

eye

256

15.01.2023 10:23

Новини громад

img

Працівники КП «Покровськтепломережа» разом з управителями житлового фонду працюють у цілодобовому режимі, аби ліквідувати аварійні ситуації на внутрішніх мережах та подати теплоносій у житлові багатоповерхівки міста. 

На жаль, не все залежить від їхньої роботи. Велику роль у відновленні теплопостачання відіграє електро- та водопостачання. 

Минулої доби 2 бригади тепловиків трудились на котельні №14, де проводилась заміна насосу та усувались витоки на теплотрасі. 
Також проводилось усунення витоку на 219-мм трубі від котельні №7 в районі пл. Шибанкова та на 159-мм трубі котельні №8 у м-ні «Шахтарський». 

Відбулись чисельні пориви мереж в будинках на вул. Северна, вул. Шибанкова, вул. Таманова, вул. Краснолиманська, вул. Шмідта, Поштова та Прокоф`єва. 

«Було зупинено подачу тепла у будинки №4 та №8 по вул. Поштова, де стався порив батарей, а також по вул. Прокоф’єва, 125, де розірвало трубу горищного розведення. Тепловики працюють, намагаються якомога швидше відновити опалення будинків», - розповіла директорка КК «Комфорт» Олена Юзипович.

Загалом минулої доби у ремонті тепломереж було задіяно 6 бригад загальною кількістю у 35 робітників.

Станом на ранок поточної доби по вулиці Таманова у будинках №1, 7, 9, 11, 13, 15 порив усунуто, тривають роботи з підключення багатоповерхівок.

Виявлені нові витоки магістрального трубопроводу по вулиці Тюленіна, 5, над ліквідацією яких зараз працюють комунальники. 

За словами директора КП "Покровськтепломережа" Дмитра Гордієнка, лише у селищі Динзаводу задіяно 20 фахівців та спецтехніка. Як тільки будуть усунуті аварійні ситуації, комунальники намагатимуться розпалити котли та запустити у роботу котельню №14. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

4

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

17

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

Відновлення після обстрілу: комунальні служби допомагають покровчанам привести до ладу пошкоджені будинки   

Унаслідок обстрілу, який стався вчора вночі, осколками ракет та вибуховою хвилею пошкоджено 10 багатоквартирних будинків, 1 приватне домогосподарство, об`єкти комунальної та державної власності.

eye

34

Новини громад

25 квітня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію