• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Освіта в умовах війни: школи Покровської ТГ отримали понад 100 потужних ноутбуків

eye

858

09.01.2023 15:53

Новини громад

img

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» освітні заклади Покровської громади отримали чергову партію цифрових приладів. 

Сьогодні в урочистій атмосфері в багатопрофільній гімназії 112 ноутбуків очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою та начальницею відділу освіти Любов’ю Воротинцевою вручили керівникам 14 загальноосвітніх шкіл громади. 

«Щиро вдячні першій леді Олені Зеленській за реалізацію цього проєкту. Наші вчителі отримали змогу викладати свої дисципліни та спілкуватись зі своїми учнями на сучасному обладнанні, чого так не вистачає. Віримо в Україну. Разом до перемоги», - зазначив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Це комп’ютерне обладнання допоможе створити належні умови для розвитку та навчання дітей, особливо в умовах війни. 

Як зазначила Маргарита Ідрісова, на долю вчителів випала велика кількість випробувань. Насамперед це дистанційна форма навчання в умовах воєнного стану. Багатьом освітянам довелось виїхати не лише за межі рідного міста, області, а й за кордон. Але, не зважаючи ні на що, їм вдалось зберегти свій потенціал. 

«Дуже добре, коли не лише вчать, як треба викладати, а й створюють для цього усі умови. Велика дяка нашій державі, дружині президента за підтримку ВПО. І ці ноутбуки, які ми вже втретє отримуємо у рамках державних програм, дадуть змогу нашим педагогам створювати для учнів якісний контент, презентації та проводити інтерактивні уроки. Ми на місцевому рівні дуже цінуємо працю вчителів і радіємо, що наших освітян так підтримує держава, адже вони дійсно цього заслуговують», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова. 

Новим ноутбукам особливо радіють керівниці шкіл приєднаних територій, де не так часто оновлюється матеріально-технічна база. 

«Кількість отриманих ноутбуків залежить від кількості внутрішньо переміщених педагогів, які здійснюють навчальний процес за межами Покровської громади. Це потужні ноутбуки з новим програмним забезпеченням, які суттєво покращать якість навчання наших дітей», - запевнила начальниця відділу освіти Любов Воротинцева.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

5

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

8

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

18

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію