• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Різдвяне чаювання з квартальними

eye

354

07.01.2023 09:37

Новини громад

img

Напередодні свята у затишній атмосфері за чашкою чаю із солодощами начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся із квартальними. 

Обговорили нагальні проблеми міста: ремонт доріг, освітлення вулиць та водопостачання. Старші кварталів розповіли про свою діяльність та зазначили, що налаштовані на активну роботу та співпрацю з керівництвом міста. 

«Квартальні – важлива ланка у вирішенні проблем, що виникають на певній території. Ці люди доносять інформацію про актуальну ситуацію, відстежують її розвиток та  процес вирішення, дізнаються думку населення. Як приклад - хід відновлення газопостачання, в якому дуже велику роль відіграли саме старші кварталів та будинків. Тому спільні зустрічі повинні проходити на постійній основі», - зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

«Хочу подякувати квартальним за їхню відданість роботі. Зараз, у такий нелегкий час, вони нам дуже допомагають. Вони задіяні і у видачі гуманітарної допомоги, і у процесі буріння та облаштування свердловин та колодязів, і підключенні аз.у. Ми дуже тісно співпрацюємо», - додала начальниця Покровського ККСН Марина Ухова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

3

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

25

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

30

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію