• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади привітали з різдвяними святами маленьких мешканців Покровська

eye

430

06.01.2023 10:32

Новини громад

img

Напередодні новорічних та різдвяних свят у Покровській громаді реалізовують добру традицію — підтримують родини, які особливо потребують уваги і турботи. Насамперед це багатодітні сімї, внутрішньо переміщені особи та діти з інвалідністю.

Сьогодні очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Оленою Харчевною та начальницею групи цивільно-військового співробітництва, представницею 109-ї бригади ТРО Маргаритою Полєсовою відвідали тих покровчан, які опинились у складних життєвих обставинах. 

З подарунками та святковими привітаннями керівники завітали до родини Кириєнків, переселенців з Вугледару, в якій виховується 4 дітей.

«Приємно бачити усміхнені очі і ту щиру радість, на які здатні лише діти. Нехай свята будуть справді світлими та принесуть приємні емоції як малечі, так і всім дорослим. Таке спілкування є невіддільною частинкою нашої уваги до родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Крім того, у місті працює багато соціальних програм, в рамках яких соціально незахищені покровчани отримують матеріальну та гуманітарну допомогу, тверде паливо та повний соціальний супровід», - зауважив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Понад 10 родин сьогодні отримали подарунки та вітання від керівників громади і військових. 

Своєю чергою, діти зацікавлено розглядали пакунки, які містили пазли, альбоми для малювання, кольорові олівці, ляльки та солодощі. 

«У таке світле свято хотілось подарувати нашим юним мешканцям громади гарний настрій та віру у дива, які обовязково повинні здійснитись. Віримо у світле майбутнє Покровської громади та всієї України», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Найвищі результати: три випускники Покровська набрали 200 балів на НМТ-2024

Досягнення високих результатів на НМТ є неможливим без наполегливої праці учнів та всебічної підтримки з боку педагогів. Учителі не лише забезпечують якісне навчання, але й мотивують учнів, підтримують їх у скланих моментах та допомагають розкрити особис

eye

12

Громада 1

05 липня 2024 18:05

Зарядні станції та генератори для безперебійної роботи структурних підрозділів МВА: комісія розподілила чергове надходження гуманітарної допомоги

Сьогодні, 5 липня, за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги.

eye

43

Громада 1

05 липня 2024 12:55

По вулиці Київська працівники КП «Покровськводоканал» працюють над заміною трубопроводу

Для оптимізації системи водопостачання та покращення надання послуг мешканцям Покровської громади фахівці КП «Покровськводоканал» продовжують заміну водопровідних мереж.

eye

31

Громада 1

05 липня 2024 12:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію