• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Керівники громади привітали з різдвяними святами маленьких мешканців Покровська

eye

391

06.01.2023 10:32

Новини громад

img

Напередодні новорічних та різдвяних свят у Покровській громаді реалізовують добру традицію — підтримують родини, які особливо потребують уваги і турботи. Насамперед це багатодітні сімї, внутрішньо переміщені особи та діти з інвалідністю.

Сьогодні очільник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Оленою Харчевною та начальницею групи цивільно-військового співробітництва, представницею 109-ї бригади ТРО Маргаритою Полєсовою відвідали тих покровчан, які опинились у складних життєвих обставинах. 

З подарунками та святковими привітаннями керівники завітали до родини Кириєнків, переселенців з Вугледару, в якій виховується 4 дітей.

«Приємно бачити усміхнені очі і ту щиру радість, на які здатні лише діти. Нехай свята будуть справді світлими та принесуть приємні емоції як малечі, так і всім дорослим. Таке спілкування є невіддільною частинкою нашої уваги до родин, які опинились у складних життєвих обставинах.

Крім того, у місті працює багато соціальних програм, в рамках яких соціально незахищені покровчани отримують матеріальну та гуманітарну допомогу, тверде паливо та повний соціальний супровід», - зауважив очільник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Понад 10 родин сьогодні отримали подарунки та вітання від керівників громади і військових. 

Своєю чергою, діти зацікавлено розглядали пакунки, які містили пазли, альбоми для малювання, кольорові олівці, ляльки та солодощі. 

«У таке світле свято хотілось подарувати нашим юним мешканцям громади гарний настрій та віру у дива, які обовязково повинні здійснитись. Віримо у світле майбутнє Покровської громади та всієї України», - зауважила заступниця начальника Покровської МВА Олена Харчевна.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

14

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

23

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію